Plaćanje i poslovna saradnja
Kontakt telefon: +387 62 937 057             
Mi nismo obična autoškola, uvijek smo korak ispred i svoju ponudu nadopunjujemo novim uslugama. Pored tradicionalne usluge obuke za upravljanje motornim vozilima B ketegorije, u ponudi imamo dodatna dva programa kako bi osobama koje imaju položen vozački omogućili da voze s osmijehom. Na raspolaganju Vam stoje 3 vozila novije proizvodnje i prostorije za obuku i pripremu teorijskog dijela ispita.

Kontaktirajte nasNačini plaćanja obuke

Do vozačke dozvole za samo 1,25 KM na dan.

Autoškola Sigurna vožnja je svojim kandidatima omogućila finansiranje polaganja vozačkog ispita na rate. Obuku možete platiti na više načina, i to:

  • Plaćanje u toku obuke na 3 rate
  • Kreditiranje putem banke do 24 mjesečne rate
  • Plaćanje virmanom
  • Plaćanje preko sindikata na 6 mjesečnih rata

Pored izvanrednih načina finansiranja, mi vam pokrivamo dio troškova obuke. O svemu više u autoškoli. Kontaktirajte nas i saznajte više!

Program namjenske štednje

Program namjenske štednje obuhvata upisivanje kandidata u AUTOŠKOLU, potpisivanje ugovora sa kandidatom i otvaranje vlastitog računa u banci na koji će kandidat uplaćivati novac.

Svaki kandidat koji pristupi programu namjenske štednje za obuku, stiče pravo da prate nastavu u školi kao i pravo na učešće u svim aktivnostima škole i pogodnostima koje ona pruža.

Zarada od upisa narednog kandidata (dovedite druga/ricu, člana porodice, susjeda/u ili poznanika/cu, i od nas dobijate bonus  50 KM po osobi na štednom računu).

Ovim smo programom omogućili mlađim osobama da lakše dođu do prilike da zarade novac za polaganje vozačkog ispita, da svojom poduzetnošću i zalaganjem umanje iznos koji će sami morati izdvojiti za ovaj poduhvat, ali i da iznos koji budu izdvojili za obuku lakše podnesu na veći vremenski period.

Poslovna ponuda

Autoškola Sigurna vožnja, bez ograničenja omogućava svakom da zaradi honorarno. Kako bi nagradili naše zadovoljne i vjerne klijente, ponudili smo i novčanu nagradu za osobe koje nas preporuče ljudima koje poznaju. Potpisivanjem ugovora i evidencijom u našu bazu podataka, možete dovesti neograničen broj kandidata na obuku i po svakom kandidatu naplatiti 50 KM. Ne zaboravite i vaš kandidat ostvaruje pogodnosti koje pruža autoškola.

Pojedinačne ugovore mogu sklapati sve kategorije: đaci, studenti, penzioneri zaposleni, nezaposleni itd.

Svim zainteresovanim pravnim subjektima (privatnim radnjama, firmama, sportskim klubovima…) nudimo potpisivanje ugovora o saradnji za obučavanje njihovih uposlenika i članova njihovih porodica za polaganje vozačkog ispita.
Autoškola SIGURNA VOŽNJA je tim posvećenih profesionalaca koji imaju za cilj pružiti vrhunsku obuku svim osobama koje žele dodatne časove za sticanje samopouzdanja za volanom, naprednih vozačkih vještina ili obuku za polganje vozačkog ispita za upravljanje putničkim vozilima B kategorije.
Započnite obuku u autoškoli SIGURNA VOŽNJA  Upiši se!

Telefoni instruktora

+387 62 937 057
            

Radno vrijeme autoškole

Radnim danima: 08:00 - 17:00
Subota: 08:00 - 17:00
Nedjelja: Ne radimo

Sjedište autoškole

Safeta Zajke do broja 50 (Kod željezničke stanice Alipašin Most), 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

Povežite se sa najboljom autoškolom u Sarajevu

Autoškola SIGURNA VOŽNJA donosi ti korisne sadržaje i na društvenim mrežama. Pouzdanapovoljna i sigurna obuka za upravljanje motornim vozilom.